Lijstje met fijne dingen (april ’24)

Don’t call it a comeback! But I’m back! En ik hou van lijstjes, dus wat is nou een betere eerste post dan een fijn lijstje met dingen die ik gezien, geluisterd en geprobeerd heb de afgelopen tijd en met jullie wil delen ♡

He nieuwste album van Ariana Grande staat al twee weken op repeat. Normaal zou ik zeggen dat het niet helemaal mijn muziek is, maar in dit geval kan ik niet stoppen met luisteren. Het is catchy en ik word er vrolijk van. Onder de douche kan ik eigenlijk niet anders dan meedansen (voor meezingen ben ik te zelfbewust als het raam openstaat ;)). Ik vind alle liedjes van het album wel leuk, maar Bye, We can’t be Friends en Supernatural zijn denk ik mijn favoriet.

Ontdekking van de maand is het Youtube kanaal ‘Wired’. Ik had wel eens een editie met een celebrity gekeken, waarin ze veel-gegooglede vragen over zichzelf beantwoorden, maar kwam erachter dat er ook videos zijn met experts. Het is echt een superleuke manier om op een makkelijke manier een heleboel leuke feitjes te leren op welk gebied dan ook. Zelf vond ik deze leuk, over het oude Egypte.

Deze lijst komt vol te staan met Youtube tips, maar ik wil ‘m gewoon even delen: deze docu van Stavey Dooley die ze maakte over haar verblijf bij de nonnen. Slow-tv op z’n best. Je kunt natuurlijk hele belangrijke discussies houden over georganiseerde religie, maar eigenlijk ging deze docu daar helemaal niet zo over. Het raakte me.

Deze is wellicht een beetje willekeurig, maar ik wil ‘m toch even noemen: mijn favoriete SPF, de Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+PA+ van Beauty of Joseon (hashtag no spon). Mijn zusje is de queen op het gebied van skin care en hair care, dus als zij me iets aanraadt, dan luister ik naar haar. Deze kreeg ik niet zozeer van haar als tip, maar kwam ik wel op het spoor door haar interesse voor K-Beauty (Korean Beauty, voor de leken onder ons). Tip! (ook een tip: de superleuke creaties van Kim, het make-up tasje kreeg ik van haar)

Deze video van Mina Le, over de vraag of privacy steeds meer een privilege (en luxe) is, vond ik heel interessant. Haar videos zijn altijd een leuke mix van pop culture en fashion, op een niveau waarbij ik de referenties ook nog kan volgen (niet té Gen Z graag, want ik word immers al een dagje ouder ;)). Soms haalt ze ook een filosoof aan of geeft ze een geschiedenislesje en altijd word ik wel weer aan het denken gezet.

Ik heb natuurlijk ook weer fijne boeken gelezen, maar daar schrijf ik even een apart stukje over.
Fijn dat je weer meeleest ♡
Liefs!

7 reacties op “Lijstje met fijne dingen (april ’24)”

  1. Even testen of het allemaal werkt.

  2. Ik checkte dus af en toe of je website weer online was en mijn hart maakte vandaag een sprongetje! Er gaat niks boven leuke lijstjes zoals deze!

    1. Aah, wat leuk dat je weer meeleest, dankjewel voor je berichtje! ♥

  3. Bedankt voor de SPF tip, ik heb ‘m ook besteld. Vind dat zo’n eeuwige zoektocht naar een fijn product dus ben erg benieuwd!
    En leuk dat je er weer bent!

    1. Wauw, ben ik dan nu officieel een influencer? Haha! Grapje, uiteraard. Ik hoop dat je de SPF fijn gaat vinden!

  4. Welkom terug! Wat leuk ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *